Zonwerende folie voor ramen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar zonwerende folie voor ramen? Zoekt u een betaalbare oplossing voor de felle zon die in uw woning schijnt? Met de zonwerende folie voor ramen van CD Design kunt u op een hele eenvoudige manier uw woning beschermen tegen fel zonlicht. CD Design is hét adres waar u terecht kunt voor kwalitatief hoogstaande folies. Wij zijn gespecialiseerd in glasfolie. We werken met een ervaren team dat is opgeleid om te kunnen werken met de verschillende soorten folie die wij bieden. Wilt u meer weten over onze zonwerende folie voor ramen? Lees dan snel verder!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze zonwerende folie voor ramen

zonwerende folie voor ramenMet de zonwerende folie voor ramen van CD Design kunt u de felle zon buiten de deur houden. Hierdoor is het binnen aangenaam vertoeven, ook als het buiten warm weer is. Uw woning warmt namelijk minder snel op wanneer uw ramen zijn voorzien van zonwerende folie. De folies die we bij CD Design leveren zijn van hoge kwaliteit. We plaatsen folie op een professionele manier, zodat u verzekerd bent van een strak resultaat. Zonwerende folie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan de folie bijvoorbeeld ook worden gebruikt op de ruiten van auto’s. Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden. Daarnaast is zonwerende folie voor ramen ook geschikt voor zakelijk gebruik, bijvoorbeeld bij kantoorpanden. 

De voordelen van zonwerende folie voor ramen

Zonwerende folie voor ramen heeft verschillende eigenschappen. Zo houdt het niet alleen de warmte tegen maar ook UV-straling. UV-straling kan zorgen voor verkleuringen in uw interieur. Vooral op lange termijn kunt u dit vaak duidelijk zien. Als uw ramen zijn voorzien van zonwerende folie voor ramen dan heeft u een minimale kans op verkleuringen in uw interieur. Ook voor uw auto kunt u zonwerende folie voor ramen op deze manier gebruiken. Zo kunt u er voor zorgen dat ook het interieur van uw auto is beschermd tegen verkleuringen. 

Wilt u weten hoe u gebruik kunt maken van zonwerende folie? Wilt u weten hoe de zonwerende folie voor ramen geplaatst wordt? Of heeft u misschien een andere vraag over één van de producten van CD Design? We vertellen u graag meer. Zo kunnen we u bijvoorbeeld nog veel meer vertellen over de vele voordelen van onze folies. We horen graag van u wat uw vragen zijn en naar wat voor soort folie u op zoek bent. We bieden u bij CD Design graag een oplossing op maat. Hiermee kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn!