Zonwerende folie buiten

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar zonwerende folie buiten? Fel zonlicht en felle schittering kunnen veel hinder geven voor de mensen die binnen zitten. Door middel van het installeren van een zonwerende folie buiten kan het lichtinval worden tegen gegaan. Door teveel lichtinval kan het licht en de beeldkwaliteit van digiborden, beamers, beeldschermen sterk verminderen en niet goed leesbaar zijn. Op kantoor kunnen werknemers zich minder goed concentreren door de lichtinvallen. Zonwerende folie buiten heeft een koele uitstraling van buitenaf. Het geeft in de zomer verkoeling in het gebouw en in de winter houdt het warmte vast.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Zonwerende folie buiten door CD Design

zonvwerende folie buitenOp zoek naar een specialist die zonwerende folie buiten plaatsen kan? Glasfolie is mogelijk op elke type raam. Heeft u enkel glas, oud dubbelglas, HR glas of gelamineerd glas, de folie kan altijd bevestigd worden op de ramen. Bij elke type glas moet er wel rekening gehouden worden met de functie die de folie moet dienen. Heeft u enkel glas en wilt u een isolerende functie van het folie creëren? Dan moet deze op de buitenkant geplakt worden. De meeste kou komt door de lagere buitentemperatuur en onder andere de wind en daarom heeft het folie meer effect als het aan de buitenkant wordt aangebracht. Heeft u een oud dubbelglas waar u folie op wilt monteren? Dan kan dit aan zowel de binnen- als buitenkant aangebracht worden. Houdt er per glas type rekening mee dat het anders aangebracht moet worden. Komt u bij ons uw zonwerende folie buiten op maat uitzoeken? Wij zien u graag tegemoet!

Het aanbrengen van zonwerende folie buiten

Het aanbrengen van onze folies is vrij gemakkelijk. Onze zonwerende folie buiten is bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze raamfolie heeft een zelfklevende functie en kunt u gemakkelijk op de buitenzijde van uw ramen aanbrengen. Onze buiten folie heeft een speciale laag, zodat er een lange levensduur is. Doordat het op maat gemaakte folies zijn, kan het op iedere type raam en maakt de afmeting niet uit. Alle raamfolies zijn voorzien van een zelfklevende laag, daarmee kleeft de folie krachtig aan de buitenkant van het raam. Eenmaal aangebracht zal de folie niet meer loslaten. Dit houdt in dat als u hem niet goed plakt dat hij eraf moet en niet meer gebruikt kan worden. Zit alles goed, dan heeft u jarenlang plezier van de positieve eigenschappen op het interieur. Wij bieden montageservice om op locatie het folie te monteren. Mocht u de folie willen verwijderen, dan trekt u deze echter weer zeer eenvoudig van uw ramen af zonder schade aan het glas te veroorzaken.