Warmte werende folie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Warmte werende folie bij CD Design is voor u dé oplossing om de warmte uit uw auto of kantoorpand te houden. Door te werken met warmte werende folie bent u verzekerd van minder hitte tijdens warme dagen én de folies houden UV-stralingen tegen! Hierdoor geeft u uw mede passagiers een comfortabele rit en houdt u de warmte grotendeels buiten. Bent u benieuwd wat onze warmte werende folie voor u kan betekenen? Op onze website bieden wij u verschillende voorbeelden aan. Zo krijgt u een goed beeld van onze producten. Wilt u meer weten over onze warmte werende folies? Wij staan u graag te woord!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Warmte werende folie ramen aanbrengen

warmte werende folieOp zoek naar een specialist voor warmte werende folie? CD Design uit Wijk en Aalburg biedt u jarenlange ervaring aan in het beplakken van verschillende soorten folies. Door te werken met folies gaat u de meeste UV-straling en warmte stralingen tegen van de zon. Tijdens warme zomerdagen blijft uw auto of kantoorpand een stukje koeler. Wist u dat als u gebruik maakt van warme werende folies u wel tot 80% meer energie bespaart in uw kantoorpand? Door te werken met verschillende raamfolies maakt u gebruik van vele voordelen. De professionals van CD Design zijn stuk voor stuk op de juiste manier opgeleid om uw auto of kantoorpand te voorzien van warmte werende folies. In de loop der jaren hebben wij onze naam steeds verder uitgebreid en weten klanten ons te vinden uit heel Nederland.

Wij zijn de warmte werende folie specialist. CD Design is ook in staat om op locatie uw folies te monteren. Doordat wij werken op een unieke manier, hoeven wij uw autoruit niet te demonteren. Hierdoor zijn wij snel en efficiënt en voorkomen wij beschadigingen aan uw ruit. Maakt u vrijblijvend met ons een afspraak en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden. Bent u benieuwd wat wij voor uw kantoorpand kunnen betekenen? Onze professionals staan u graag te woord en geven u graag advies over onze zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze folies zijn UV-werend, inkijk-werend en veilig.

Meer weten over warmte werende folie?

Wilt u meer weten over onze verschillende folies? Op onze website vindt u een overzicht van onze afgeronde projecten. Zo krijgt u een goed beeld van onze diensten. Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken. Ook via ons online contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.