Veiligheidsfolie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar veiligheidsfolie, dat u kunt toepassen bij uw auto, uw woning of bij uw werkplek? Bij CD Design vindt u het veiligheidsfolie dat u zoekt. CD Design is dé specialist op het gebied van glasfolie. We werken met een ervaren team van speciaal opgeleide glasfoliespecialisten. In het assortiment van CD Design kunt u verschillende soorten folie vinden. Elke soort folie heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. We vertellen u graag welke soort folie het meest geschikt is voor uw project!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom veiligheidsfolie?

veiligheidsfolieMet de veiligheidsfolie van CD Design kunt u veel ellende voorkomen. Zo kan veiligheidsglas er bijvoorbeeld voor zorgen dat glassplinters worden tegengehouden. Als u in de auto zit kan kapot glas veel schade veroorzaken. Door gebruik te maken van veiligheidsfolie van CD Design kunt u ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft. Het veiligheidsfolie van CD Design zorgt er daarnaast ook voor dat uw auto beter is beschermd tegen inbraak. Het laten plaatsen van veiligheidsfolie is een kleine moeite. Het is bijvoorbeeld niet noodzakelijk om langs te komen in onze werkplaats in Wijk en Aalburg. Wij kunnen ook op locatie het veiligheidsglas plaatsen. Dankzij onze manier van werken is het namelijk niet nodig om de ruiten van een auto te demonteren. Het is hierdoor heel makkelijk om uw autoruiten te laten voorzien van veiligheidsfolie. Het veiligheidsfolie van CD Design zorgt voor meer veiligheid in de auto!

De veiligheidsfolie van CD Design 

Bij CD Design kunnen we alles vertellen over de verschillende soorten folie die wij aanbieden. We bieden verschillende soorten folie die geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen. Zo kan folie bijvoorbeeld ook gebruikt worden om warmte en UV-straling te weren. Ook dit zorgt voor meer comfort in de auto. Het wordt dan namelijk minder snel warm in de auto. Ook zorgt het filteren van UV-straling ervoor dat uw interieur langer mooi blijft. Door UV-straling kan het interieur van uw auto namelijk verkleuren. Met de folie van CD Design kunt u dit heel makkelijk voorkomen. 

Veiligheidsfolie kan ook worden gebruikt bij woningen en gebouwen. U kunt uw woning of uw pand dan beschermen tegen inbraak. We bieden verschillende soorten folie aan. We geven u graag persoonlijk advies over de soort folie die het meest geschikt is voor de beveiliging van uw woning of uw pand. Wilt u meer weten over veiligheidsfolie? Wilt u weten wat veiligheidsfolie allemaal kan doen voor de veiligheid in de auto of in een pand? Neem dan contact met ons op!