UV werende folie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar UV werende folie? Wilt u niet dat UV-straling kan binnendringen in uw woning, uw pand of in uw auto? Zoekt u een eenvoudige en effectieve manier om UV-straling buiten de deur te houden? Door de folie van CD Design kunt u op een hele eenvoudige manier UV-straling filteren. Met onze UV werende folie kunt u ervoor zorgen dat UV-straling geen kans krijgt in uw auto, uw woning of uw pand. CD Design is specialist op het gebied van glasfolie. Ons team bestaat uit ervaren mensen die speciaal zijn opgeleid om met glasfolie te kunnen werken. We plaatsen UV werende folie op een hele nauwkeurige manier. Wilt u weten wat UV werende folie voor u kan betekenen? Graag vertellen we u meer over de vele voordelen van UV werende folie!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom UV werende folie?

uv werende folieUV werende folie zorgt ervoor dat UV-straling geen schade kan aanrichten. UV werende folie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan UV werende folie bijvoorbeeld worden geplaatst op de ruiten van uw auto. De folie zorgt er dan voor dat uw interieur langer mooi blijft. UV werende folie kan namelijk verkleuringen veroorzaken in het interieur van uw auto. Deze verkleuringen kunt u heel makkelijk voorkomen door uw autoruiten te laten voorzien van UV werende folie. Bij CD Design kunnen we op een hele eenvoudige manier uw autoruiten voorzien van deze folie. We hebben een speciale manier van werken, waardoor het niet nodig is dat u met uw auto naar onze locatie in Wijk en Aalburg komt. We kunnen het plaatsen van UV werende folie bij uw autoruiten op locatie uitvoeren. Op deze manier maken we het u graag zo makkelijk mogelijk om uw auto te beschermen. 

Toepassing van UV werende folie

UV werende folie kan worden geplaatst op uw autoruiten, maar ook op de ramen van uw woning of van uw pand. Ook hier zorgt het folie ervoor dat verkleuringen in het interieur op een eenvoudige manier voorkomen kunnen worden. Folies bieden ook andere voordelen. Zo zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat inkijk in een pand verminderd kan worden. Ook zijn er folies die ervoor zorgen dat de warmte minder invloed heeft op de temperatuur in het pand of in de woning. Er zijn verschillende soorten folie leverbaar bij CD Design. We geven u graag persoonlijk advies, zodat u precies weet welke soort folie u moet hebben. U kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies over ons UV werende folie!