Spiegelfolie voor buiten

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar spiegelfolie voor buiten? Wij bieden zonwerende folie die spiegelend is en daarom ideaal tegen warmte en inkijk! Een folie met meerdere functies: hoe ideaal is dat? Een oplossing die op meerdere plekken in huis of op kantoor gebruikt kan worden. Een spiegelfolie voor buiten geeft tot 95% minder inkijk van buiten naar binnen. Het vermindert alleen het zicht van buiten naar binnen. Het zicht van binnen naar buiten blijft hetzelfde. U kunt elke dag genieten van uw uitzicht naar buiten! 

Spiegelfolie is folie dat een eenrichtingsfunctie heeft. De folie wordt ook vaak ingezet om de hoeveelheid zichtbaarheid te verminderen die invloed heeft op personeel dat met computers werkt.  Bekende klachten die vaak voorkomen zijn hoofdpijn en productiviteitsverlies. Met deze folie wordt de kans op deze klachten enorm verminderd. Zo heeft het voor zowel op kantoor als in huis een goede functionele werking.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Spiegelfolie voor buiten door CD Design

spiegelfolie voor buitenOp zoek naar spiegelfolie voor buiten? Zoekt u folie voor een raam dat op het zuiden is gelegen? Dan heeft u te maken met veel zon. Om deze reden adviseren wij de donkere folies in deze situatie. Heeft u een raam gericht op het oosten? Dan heeft u over het algemeen alleen maar in de ochtend de zon op dat raam staan. Dan heeft u een minder donkere folie nodig, omdat het zonlicht er minder lang op staat.  Heeft u een raam op het noorden? Dan wordt het raam vaak niet aan het zonlicht en aan de warmte blootgesteld en dan kan er een folie voor de inkijk en met een isolerende functie gemonteerd worden. Dan hoeft de uv- wering niet aanwezig te zijn. Spiegelfolie voor buiten kan op vele fronten gemonteerd worden en heeft verschillende functies. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden over de verschillende soorten spiegelfolies. Elk spiegelfolie voor buiten wordt op maat gemaakt en past daarom in ieder huis of kantoor. Heeft u vragen of twijfelt u nog ergens over? Wij helpen u graag!

Over CD Design

CD Design helpt u graag bij het zoeken van passende spiegelfolie op maat. Wij geven u graag advies op maat over de mogelijkheden van de folie en hoe wij deze kunnen aanbieden aan u. Wij leveren en monteren door het hele land. Wilt u liever zelf monteren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze folies zijn uv- werend, inkijk-werend en veilig. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies en wij willen deze ervaring graag met u delen! Gaat u met ons in gesprek over de mogelijkheden? Tot snel!