Solar Gard LX70

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar Solar Gard LX70? Solar Gard LX70 verbetert uw comfort door de warmte buiten te houden in de zomer en de warmte binnen te houden in de winter. Solar Gard LX70 houdt de directe zonnestralen buiten en daardoor is uw meubilair beschermd teven uv-stralingen. De folie is vrijwel onzichtbaar, maar houdt het gebouw comfortabeler en koeler in de zomer. Solar Gard LX70 geeft van buitenaf geen verandering aan uw huis. Doordat de folie vrijwel onzichtbaar is, valt de folie niet op. De folie houdt het gebouw koel en levert forse energiebesparing op voor u of voor uw bedrijf. Solar Gard LX70 geeft meer dan de helft van de totale zonne-energie die via de ramen het gebouw binnenkomt.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Betaalbare Solar Gard LX70

solar gard lx70UV-straling speelt een grote rol bij het verkleuren van het interieur. Wist u dat ruim 40% van de verkleuringen door zonlicht komt? Daarom is het belangrijk om uw interieur te beschermen tegen het zonlicht. Elke dag de zonwering naar beneden is geen optie. Uw kijk naar buiten is er niet meer en het huis wordt er ook niet gezelliger op. CD Design heeft betaalbare folie voor de ramen, waardoor u nog steeds naar buiten kunt kijken, maar de uv-stralingen tegen houdt.

De beste Solar Gard LX70

Met een warmtewerend glasfolie verbetert u het werk- en leefklimaat. Wij leveren voor zowel bedrijven als particulieren en de mogelijkheden zijn eindeloos. Weet u niet zo goed wat voor folie bij u in huis of op het bedrijf het beste past? Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, uv- en inkijkwering, protectie en veiligheid of over de duurzame oplossingen. Wij hebben deskundig personeel in dienst die u altijd te woord staan. Zij geven u eerlijk advies en het gesprek is altijd vrijblijvend. U zit bij ons nergens aan vast. Bij het maken van afspraken over de levering worden alle ‘kleine lettertjes’ doorgenomen, zodat u bij ons nooit voor een verrassing komt te staan.

Over CD Design

CD Design is gevestigd in het Brabantse dorp Wijk en Aalburg. Wij leveren en monteren door heel Nederland! Wij geven u altijd de informatie waar u naar op zoek bent en geven u graag persoonlijk advies op maat over de mogelijkheden van folies. Gaat u samen met ons de strijd aan tegen warmte in huis of het bedrijf? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij gaan samen voor de 80% besparing op de maandelijkse energiekosten.