Raamfolie zonwerend

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar raamfolie zonwerend? Misschien herkent u het wel: het is een zonnige zomerdag en de temperatuur in uw auto loopt snel op. Of u werkt op kantoor en de zon schijnt er fel naar binnen, waardoor het lastig is om u te kunnen concentreren. Bij CD Design vindt u raamfolie zonwerend, wat op een eenvoudige manier zorgt voor het filteren van zonlicht. De raamfolie zonwerend van CD Design kan worden gebruikt voor het beplakken van autoramen maar ook voor het beplakken van bijvoorbeeld de ramen van uw kantoor. We hebben verschillende soorten folie bij CD Design, die allemaal hun eigen toepassing kennen. We kunnen u bij CD Design uitstekend adviseren over het toepassen van raamfolie zonwerend, vanwege onze jarenlange ervaring. We hebben meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie bij CD Design. We bieden u een hoogwaardig product voor een zeer scherpe prijs!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie zonwerend van CD Design

raamfolie zonwerendDe raamfolie zonwerend kan bijvoorbeeld worden toegepast bij uw kantoor. De raamfolie van CD Design is UV-werend, inkijkwerend en veilig. Als u de raamfolie zonwerend laat plaatsen bij uw kantoor dan kunt u op een makkelijke manier energie besparen. Onze folie zorgt er namelijk voor dat het energieverbruik tot wel 80% wordt gereduceerd! Bent u benieuwd wat dit kan betekenen voor de duurzaamheid van uw kantoor? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij geven u graag advies op maat!

De raamfolie zonwerend van CD Design kan ook toegepast worden in uw auto. U voorkomt dat de temperatuur in uw auto snel toeneemt wanneer de zon fel is. De raamfolie zonwerend van CD Design kan op locatie geplaatst worden. De ramen van uw auto kunnen tijdens het plakken van de raamfolie zonwerend namelijk gewoon blijven zitten, ze hoeven niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt er ook voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is. U hoeft niet met uw auto naar onze locatie te komen, wij komen naar u toe! 

Advies over raamfolie zonwerend

Heeft u interesse in de raamfolie zonwerend van CD Design en bent u benieuwd wat onze folie u kan opleveren? We vertellen u graag meer over de verschillende eigenschappen en voordelen van de folies uit ons assortiment. U kunt als zakelijke klant bij ons terecht maar ook als particulier. We willen bij CD Design graag dat iedereen kan profiteren van de voordelen van onze raamfolie zonwerend voor een scherpe prijs. Heeft u een vraag over onze raamfolie zonwerend? Laat het ons weten! We geven u graag meer informatie over onze folie!