Raamfolie zonwerend

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar raamfolie zonwerend? Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij raamfolie zonwerend. Naast de zonwerende functie, kan er ook een uv-wering en inkijk-wering in verwerkt worden. Een losse bestelling voor uv- wering folie of inkijkwering is mogelijk! Bent u op zoek naar raamfolie voor uw bedrijf en heeft u in uw bedrijf beamers, computerschermen en digiborden hangen? Bij te veel lichtinval zijn deze schermen niet tot nauwelijks te lezen. Bij het creëren van minder licht inval in de ruimte kan iedereen de borden beter lezen en kunnen de presentaties ook bij mooi weer gewoon doorgaan. Ook het concentratie gehalte gaat omhoog bij het plakken van folies. De folies kunnen een eenrichtingswerking hebben, zo kan er van buitenaf niet naar binnen gekeken worden, maar van binnenuit wel naar buiten. Er kan ook een keuze gemaakt worden voor bijna transparante raamfolies en dan verliest zowel vanuit buiten als vanuit binnen niemand zicht.  Deze folies ziet u bijna niet zitten en houden de uv- stralingen tegen. Zo verkleurt het interieur niet en kan het jarenlang meegaan.  

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie zonwerend van CD Design

raamfolie zonwerendRaamfolie zonwerend op maat is bij ons mogelijk. Wij leveren graag raamfolie zonwerend op maat, zodat het altijd naar wens is. U heeft een bepaalde gedachte over een patroon of functie die de folies moeten hebben en wij helpen u daar graag bij. Raamfolie is voor elke type raam optioneel. Enkel glas, oud dubbelglas, HR glas of gelamineerd glas, het maakt allemaal niet uit, want wij maken de raamfolie per raam op maat. Ook kijken wij naar de ramen, om u advies te kunnen geven over de manier van aanbrengen van raamfolie zonwerend. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de manier van aanbrengen, zodat er uit het folie het grootste effect gehaald wordt.

Het aanbrengen van raamfolie zonwerend

Raamfolie zonwerend aanbrengen kan iedereen! Als u de gebruikershandleiding aandachtig doorneemt en de tijd ervoor neemt om het te installeren, moet iedereen het kunnen. Raamfolie is voor binnen en buiten. Als u raamfolie buiten wilt aanbrengen wordt er een extra laag aangebracht aan het folie. Dit extra laagje beschermt het folie tegen krassen van buitenaf en zwaardere weersomstandigheden. Het aanbrengen van onze folies is vrij gemakkelijk, omdat het een zelfklevende laag heeft. Wij leveren tot wel 10 jaar garantie, maar dit houdt niet in dat ze maar 10 jaar meegaan. Van onze folies heeft u namelijk jarenlang plezier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.