Raamfolie zonwerend

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar raamfolie zonwerend voor uw auto of voor uw kantoorpand? CD Design heeft een groot team van specialisten om zich heen ontwikkeld die de kneepjes van het vak uiterst goed beheersen. Voor zonwerende raamfolie bent u bij CD Design aan het juiste adres. Naast onze isolerende raamfolie bieden wij u nu ook raamfolie zonwerend aan. Raamfolie zonwerend kent veel voordelen. Naast dat raamfolie zonwerend een stoer uiterlijk geeft aan uw auto biedt zonwerende raamfolie ook veel veiligheidsvoordelen. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en vertellen u graag de voordelen en mogelijkheden voor het beplakken van zonwerende raamfolie op uw auto of voor uw kantoorpand. 

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie zonwerend van CD Design

raamfolie zonwerendHeeft u interesse in zonwerende raamfolie van CD Design? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt! CD Design is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Al meer dan 30 jaar heeft CD Design ervaring op het gebied van raamfolies. Hierdoor hebben wij diverse opties ontwikkeld en zijn wij in het bezit van een machine die voor ons precies op maat uw gewenste raamfolie snijdt. Doordat onze machines snijden kunnen wij zo secuur mogelijk uw raamfolie snijden. Onze specialisten zorgen ervoor dat wij uw autoruit niet hoeven te demonteren. Wij beplakken uw autoruit met complete precisie, zodat uw gewenste raamfolie perfect aansluit op uw autoruit. Hierdoor kunnen wij werken op locatie en zijn inzetbaar door heel Nederland. Daarnaast helpen wij u graag in onze werkplaats in Wijk en Aalburg. 

Veel voordelen van raamfolie zonwerend

CD Design verkoopt niet alleen zakelijk maar ook particulier. Hierdoor kunnen wij nog meer klanten naar tevredenheid helpen. Wij leveren en installeren in heel Nederland! Daarnaast biedt CD Design u een zeer scherpe prijs aan! Het gebruik van raamfolie biedt veel voordelen.
Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. De folies zijn ook UV-werend, inkijkwerend en veilig. Raamfolie bij gebouwen kan energie besparen en reduceren tot wel 80%! Zoals u merkt geeft een raamfolie niet alleen een stoer uiterlijk aan uw auto, het biedt u ook veel veilige voordelen. Het beplakken van uw kantoorpand biedt ook veel voordelen. Onze medewerkers vertellen u graag welke voordelen dit zijn. 

Hebben wij uw interesse gewekt voor het gebruiken van raamfolie zonwerend voor uw auto of kantoorpand? Wij nodigen u graag vrijblijvend uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Daarnaast vindt u op onze website verdere informatie over onze aangeboden specialisaties. Onze medewerkers staan u graag te woord.