Raamfolie warmtewerend

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Zoekt u raamfolie warmtewerend voor uw autoramen of voor uw kantoorpand? Bij CD Design bent u op het juiste adres! Wij bieden u vele mogelijkheden voor het realiseren van raamfolie warmtewerend voor verschillende doeleinden. In de afgelopen jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Wij realiseren verschillende soorten raamfolies voor uw autoruiten en voor het beplakken van uw kantoorramen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze vele mogelijkheden voor raamfolie warmtewerend.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie warmtewerend aanbrengen

raamfolie warmtewerendOp zoek naar een specialist voor raamfolie warmtewerend? CD Design is gevestigd in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg. In de loop der jaren hebben wij een professioneel team om ons heen ontwikkeld die voorzien zijn van de juiste opleidingen en beschikken over een grote passie voor hun werk. Onze medewerkers beschikken over unieke glasfoliespecialiteiten. Doordat wij werken op een unieke wijze hoeven wij geen autoruiten te demonteren voor het beplakken van uw autoruit. Hierdoor zijn wij in staat om op locatie uw autoruiten te beplakken met warmtewerende folie. Uiteraard bent u welkom op onze locatie in Wijk en Aalburg. In onze garage voeren wij graag onze folie specialiteiten voor u uit. Naast het beplakken van warmtewerende folie zijn wij ook in staat om uw autoruiten te voorzien van anti-steenslagfolie en glasfolie. De raamfolie warmtewerend specialist.

Raamfolie warmtewerend voor kantoorpanden

Bent u op zoek naar warmtewerende raamfolie voor uw kantoorpand? Onze specialisten vertellen u graag meer over onze diensten. Wij bespreken graag met u uw wensen voor bijzondere en unieke maatwerkoplossingen voor uw bedrijfspand. Het grote voordeel aan het gebruikmaken van warmte-werende raamfolie op uw kantoorpand is het feit dat u meer dan 80% energie kan besparen. Daarnaast houden onze folies UV stralingen tegen en beperken wij de warmte die door uw ramen op warme dagen naar binnen komt. Onze medewerkers adviseren u graag over onze zon- en warmte-werende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en duurzame oplossingen voor uw kantoorpand.

Wilt u meer weten over onze diensten? Wij vertellen u graag meer in een persoonlijk adviesgesprek. CD Design verkoopt zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Wij staan te allen tijde voor u klaar. Al meer dan 30 jaar zijn wij voor u dé specialist op het gebied van raamfolies. Doordat wij ook in staat zijn om naar u toe te komen op locatie kunnen wij onze producten en diensten leveren en installeren in heel het land. De mogelijkheden bij CD Design zijn eindeloos!