Raamfolie Tilburg

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Raamfolie Tilburg nodig? Bent u op zoek naar een manier om meer privacy te creëeren op uw werkplek? Wilt u minder last hebben van warmte tijdens het autorijden? Wilt u uw woning of uw auto beter beschermen? Door folie te gebruiken geniet u van meerdere voordelen. CD Design is specialist op het gebied raamfolie Tilburg. We werken met een team van ervaren glasfoliespecialisten. We werken zowel op locatie als in Wijk en Aalburg, waar CD Design gevestigd is. We bieden u altijd een oplossing op maat waar u verder mee komt!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom raamfolie Tilburg?

raamfolie tilburgOp zoek naar raamfolie Tilburg? Bij CD Design bieden we u verschillende soorten folie. Deze folie kent veel verschillende toepassingen. Folie kan zowel worden gebruikt voor de ruiten van auto’s als voor de ramen van woningen en gebouwen. Als u folie laat plaatsen op de ruiten van uw auto, dan is uw auto beter beschermd tegen inbraak. Ook worden de ruiten door de folie beschermd tegen steenslag en tegen eventuele glassplinters. De folie kan op locatie geplaatst worden door ons team. Demontage van de ruiten van de auto is niet eens nodig. Dankzij onze speciale werkwijze kan de folie direct op de ruiten geplaatst worden. De folie zorgt er ook voor dat warmte en UV-straling buiten de auto gehouden wordt. De warmte heeft zo minder invloed op de temperatuur in de auto. Ook zorgt de filtering van UV-straling ervoor dat het interieur van uw auto langer mooi blijft. UV-straling zorgt er normaal namelijk voor dat het interieur kan verkleuren. Door de folie voorkomt u dit. De folie zorgt ook voor meer privacy en voor een stijlvolle en unieke uitstraling van uw auto. Naast raamfolie Tilburg voor uw auto, leveren wij ook raamfolies voor bedrijfspanden en woningen! Deze werken UV werend, inbraakwerend en zorgen voor een energie reductie van 80%!

Raamfolie Tilburg op uw werkplek of in uw woning?

Wilt u meer privacy creëeren op uw werkplek? Ook dan biedt raamfolie Tilburg uitkomst. De folie zorgt ervoor dat u nog wel van binnen naar buiten kunt blijven kijken maar dat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt. U kunt hierdoor in alle rust werken, terwijl u nog wel naar buiten kunt kijken. We bieden bij CD Design verschillende soorten folie. Deze soorten folie hebben allemaal andere eigenschappen. We hebben ook soorten folie die bijdragen aan de veiligheid. We geven u bij CD Design graag persoonlijk advies over de verschillende soorten folies en de verschillende toepassingen daarvan. Zo weet u precies welke soort folie u nodig heeft. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over raamfolie Tilburg!