Raamfolie raam

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar raamfolie raam? Wilt u uw auto laten beplakken met folie, zodat u de inkijk kunt beperken en dus meer privacy heeft? Zoekt u een manier om de warme zon buiten uw auto te kunnen houden? Wilt u voorkomen dat het interieur van uw auto verkleurt? Of wilt u uw auto veiliger maken op een makkelijke manier? De raamfolie raam van CD Design kan dan uitkomst bieden. Bij CD Design hebben we verschillende soorten folie in ons assortiment. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolies. We hebben bij CD Design meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies en we bieden u zeer scherpe prijzen. Wij leveren en installeren in heel Nederland!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie raam op locatie aanbrengen

raamfolie raamNieuwsgierig naar de voordelen van raamfolie raam? Heeft u geen zin of geen tijd om met uw auto naar onze locatie te komen om de autoramen te laten beplakken? Dat is bij CD Design geen enkel probleem! We kunnen uw autoramen op uw locatie voor u beplakken. Bij het beplakken is het namelijk niet nodig dat uw autoramen gedemonteerd worden. Doordat de autoramen kunnen blijven zitten, kunnen wij op locatie de ramen beplakken. Een bijkomend voordeel van deze manier van werken is dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is. Bij CD Design leveren we aan zakelijke klanten, maar ook aan particulieren. We zorgen er graag voor dat uw autoramen op een vakkundige wijze worden voorzien van hoogwaardige folie! Wij zijn dus de specialist voor uw raamfolie raam.

Raamfolie raam van CD Design

Bij CD Design kunnen we u alles vertellen over onze verschillende soorten folies. We hebben niet alleen folies voor autoramen in ons assortiment, maar ook folie die kan worden toegepast bij gebouwen. Wilt u de duurzaamheid van uw bedrijfspand vergroten? Bij CD Design bieden we duurzame oplossingen. Met de folie van CD Design kan energieverbruik worden gereduceerd tot 80%! Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. We geven u graag advies over onze verschillende soorten folies. Zo kunnen we u bijvoorbeeld meer vertellen over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering en protectie en veiligheid. Bent u benieuwd hoe u de folie van CD Design in uw auto kunt gebruiken? Of wilt u graag weten wat er met onze folie allemaal mogelijk is? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij kunnen u precies vertellen wat we daarin met onze folies kunnen betekenen voor u. Heeft u een vraag over raamfolie raam van CD Design of wilt u de ramen van uw auto laten beplakken door onze glasfoliespecialisten? Neem dan contact met ons op!