Raamfolie laten plaatsen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wilt u raamfolie laten plaatsen? Zoekt u een manier waarop u meer privacy heeft in uw auto? Wilt u ervoor zorgen dat het minder warm wordt in de auto als er felle zon is? Of wilt u uw auto veiliger maken? Raamfolie laten plaatsen is dan een goed idee! Wanneer u raamfolie laat plaatsen zorgt u er op een eenvoudige manier voor dat inkijk wordt verminderd, dat zon en UV-straling wordt gefilterd en dat uw auto veiliger is. CD Design is dé specialist als het gaat om het plakken van raamfolie. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Wij zorgen ervoor dat uw auto op de juiste manier wordt voorzien van raamfolie!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie laten plaatsen door CD Design

raamfolie laten plaatsenHet is bij het raamfolie laten plaatsen belangrijk dat het op de juiste manier wordt gedaan. Met raamfolie van CD Design krijgt u een strak resultaat. Raamfolie van CD Design zorgt ervoor dat u meer privacy heeft u in uw auto, dat het minder warm wordt bij felle zon en dat het veiliger wordt in de auto. Raamfolie laten plaatsen door CD Design levert u meer voordelen op. Het is namelijk niet nodig dat u met uw auto bij ons langskomt. Bij CD Design kunnen we op locatie uw auto voorzien van folie. Dit is mogelijk doordat de ramen van uw auto bij het plakken van de folie niet gedemonteerd hoeven te worden. Raamfolie laten plaatsen kan hierdoor op locatie voor u worden uitgevoerd. Een bijkomend voordeel is dat de kans op beschadigingen hierdoor ook kleiner wordt. 

Raamfolie laten plaatsen door CD Design

Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We verkopen onze raamfolies zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Wilt u bijvoorbeeld graag uw wagenpark door ons laten beplakken met folie, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij leveren en installeren in heel Nederland en we bieden u een zeer scherpe prijs. Onze folie kan ook geplaatst worden in gebouwen. Wanneer er folie is geplaatst kan het energiegebruik gereduceerd worden tot 80%! De folie van CD Design draagt op die manier bij aan de duurzaamheid van een pand. Wilt u graag meer weten over de folies van CD Design? Bij CD Design adviseren we graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en duurzame oplossingen. We kunnen u precies vertellen wat onze folies voor u kunnen betekenen. Raamfolie laten plaatsen levert u veel voordelen op!