Raamfolie laten maken

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wilt u raamfolie laten maken? Vindt u fel zonlicht hinderlijk in uw kantoor? Weerkaatst het zonlicht op uw beamer, digi-bord en andere beeldschermen? Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing? Door gebruik te maken van de raamfolies van CD Design voorkomt u schittering en terugkaatsing op uw beeldscherm of digi-bord. Dit werkt een stuk prettiger en uw medewerkers hebben geen hinder meer van het weerkaatsende zonlicht. Daarnaast houden de raamfolies van CD Design ook warmte tegen. Dit is ook energiebesparend. U kunt bij CD Design raamfolie laten maken op maat. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken met u wat de passende mogelijkheden zijn voor uw ramen. 

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Op maat raamfolie laten maken

raamfolie laten makenBij CD Design kunt u op maat uw raamfolie laten maken. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten tevreden gesteld met onze zonwerende raamfolies. Voor een raamfolie laten maken bent u bij CD Design op het juiste adres. Door raamfolie te laten plakken op uw kantoorramen voorkomt u fel zonlicht en schittering op uw beeldschermen. U voorkomt belasting op de ogen van uzelf en uw werknemers.  Onze anti-schittering glasfolies reduceren de directe zonnestralen en geven een verbetering aan de arbeidsomstandigheden op de werkplek. Bent u op zoek naar raamfolie laten maken? Neemt u dan snel een kijkje op onze website. Hier vindt u meer informatie over onze multifunctionele raamfolies. 

Veiligheid met raamfolie

Bent u op zoek naar een stukje veiligheid voor uw ramen? De raamfolies van CD Design bieden u ook een stukje veiligheid. Wij beplakken aan de binnenkant van uw raam een protection folie. Hierdoor voorkomt u dat uw glas breekt tijdens een inbraak.. Glas in uw woning of kantoorpand brengt verschillende risico’s met zich mee en dat willen wij graag voorkomen. Onze raamfolies bieden een optimale protectie op het gebied van glassplinterbescherming en inbraakpreventie.

Raamfolie laten maken bij CD Design

Wij bieden u al meer dan 30 jaar ervaring aan op het gebied van raamfolies. Bent u op zoek naar raamfolie laten maken voor zowel zakelijk als particulier? Dit is geen enkel probleem bij CD Design. De professionals van CD Design adviseren u graag over de zon- en warmte-werende folies, uv- en inkijkwering, protectie, veiligheid en de duurzame oplossingen. Onze folies zijn uv-werend, inkijk-werend en veilig. Wist u dat raamfolie bij gebouwen energie besparing kan reduceren tot wel 80%? Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van het gebruik van raamfolie. 

Voor uw raamfolie bent u bij CD Design aan het juiste adres.