Raamfolie laten aanbrengen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wilt u raamfolie laten aanbrengen bij uw auto, zodat u wat meer privacy heeft? Zoekt u een manier om de warmte wat meer buiten te kunnen houden? Of wilt u op een eenvoudige manier meer veiligheid realiseren? Raamfolie laten aanbrengen is dan een goed idee. Het is bij het aanbrengen van raamfolie wel heel belangrijk dat dit op de juiste manier uitgevoerd wordt. Alleen dan bent u verzekerd van een strak resultaat. Bij CD Design brengen we raamfolie op een professionele manier voor u aan. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolies. Bij CD Design zijn professioneel opgeleide glasfoliespecialisten werkzaam. Onze folies kunnen zowel toegepast worden bij auto’s als bij gebouwen. Het is maar net wat uw wensen zijn!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie laten aanbrengen door CD Design

raamfolie laten aanbrengenWilt u raamfolie laten aanbrengen bij uw auto en wilt u dit op een professionele manier laten doen? Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We leveren en installeren in heel Nederland. Als wij een auto beplakken met raamfolie dan hoeft het raam, dankzij onze werkwijze, namelijk niet eens gedemonteerd te worden. De kans op beschadigingen is op deze manier zo klein mogelijk. Ook heeft het als voordeel dat wij op elke willekeurige locatie het beplakken van de ramen kunnen uitvoeren. Als u wilt, kunt u ook raamfolie laten aanbrengen op onze locatie in Wijk en Aalburg. Bij CD Design leveren we aan zakelijke klanten en aan particulieren. Wij bieden u altijd een zeer scherpe prijs!

Mogelijkheden van raamfolie laten aanbrengen

Met het aanbrengen van raamfolie is er heel veel mogelijk. Bij CD Design geven we u graag advies. Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over onze zon- en warmtewerende folies, maar ook over UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en duurzame oplossingen. U kunt bijvoorbeeld, wanneer onze folie bij gebouwen wordt toegepast, de hoeveelheid energie tot wel 80% reduceren. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze folies? Wilt u graag meer weten over raamfolie laten aanbrengen door CD Design? Wilt u weten of onze folie ook op uw auto of wagenpark kan worden toegepast? Wat uw vraag ook is, bij CD Design geven we u graag antwoord. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u precies vertellen op welke manier u van onze raamfolie kunt profiteren. Neem contact met ons op als u vragen heeft of als u meer informatie zou willen ontvangen!