Raamfolie laten aanbrengen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Wilt u raamfolie laten aanbrengen aan uw auto of aan uw bedrijfspand? De specialisten van CD Design helpen u graag! CD Design zit gevestigd in het mooie dorpje Wijk en Aalburg. CD Design ligt centraal gelegen en heeft diverse mogelijkheden tot het aanrijden van uw locatie. CD Design is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio. Naast onze specialisatie in raamfolie laten aanbrengen zijn wij ook gecertificeerd voor het beplakken van uw kantoorramen. Ons team van specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Op onze website hebben wij voor u een mooi overzicht gemaakt met onze aangeboden diensten.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie laten aanbrengen door CD Design 

raamfolie laten aanbrengenHeeft u interesse in raamfolie laten aanbrengen door CD Design? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt! CD Design heeft in de afgelopen jaren de nodige ervaring opgebouwd op het gebied van raamfolies. In de loop van de jaren hebben wij een groot team om ons heen ontwikkeld die de kneepjes van het vak beheersen. CD Design heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het beplakken van autoramen en kantoorpanden. CD Design verkoopt zowel zakelijk als particulier. Hierdoor zijn wij in staat om zoveel mogelijk klanten te voorzien van onze isolerende raamfolies. Doordat wij op locatie kunnen werken, leveren en installeren wij door heel Nederland. We zijn de landelijke speler voor het raamfolie laten aanbrengen.

Voordelen van raamfolie aanbrengen

Het gebruikmaken van raamfolie in uw auto of op de ruiten van uw kantoorpand biedt u veel voordelen. Zo houdt u de warmte tegen, UV-straling wordt deels geblokkeerd, het blijft koeler in uw auto of in uw kantoorpand en daarbij is raamfolie in staat om uw raam bij elkaar te houden als er wordt ingebroken. Naast dat raamfolie uw auto een stoere uitstraling geeft, heeft raamfolie diverse voordelen. CD Design adviseert u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze folies zijn ook UV-werend, inkijkwerend en veilig. Wist u dat raamfolie bij gebouwen energie kan besparen en reduceren tot 80%? 

Hebben wij uw interesse gewekt in onze aangeboden raamfolies? Onze medewerkers adviseren en vertellen u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende voordelen. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen, wij staan u graag te woord. Op onze website hebben wij diverse producten en afgeronde projecten geplaatst. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen. Bij CD Design bent u aan het juiste adres!