Raamfolie Eindhoven

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar een regionale specialist op het gebied van raamfolie Eindhoven? Heeft u last van warmte in uw woning? Wilt u meer comfort tijdens het autorijden? Of wilt u in alle rust kunnen werken zonder dat mensen bij uw werkplek naar binnen kunnen kijken? Heeft u raamfolie Eindhoven nodig? Dan biedt de folie van CD Design uitkomst. De folie van CD Design kent vele toepassingen. De folie van CD Design is van hoogwaardige kwaliteit. We werken bij CD Design met een team van ervaren glasfoliespecialisten. Bent u benieuwd wat alle voordelen en mogelijkheden zijn van onze verschillende soorten folie? We vertellen u graag meer!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

De voordelen van raamfolie Eindhoven

raamfolie eindhovenRaamfolie Eindhoven biedt u meerdere voordelen. Het kan eenvoudig worden toegepast op de ruiten van uw auto. Hiervoor hoeft u niet eens naar ons toe te komen. We kunnen dankzij onze unieke werkwijze op locatie de folie op de ruiten van uw auto plaatsen. Uiteraard is het wel mogelijk om met uw auto bij ons langs te komen. U kunt CD Design vinden in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant). Folie op de ruiten van uw auto beschermt de ruiten tegen steenslag en eventuele glassplinters die de ruiten kunnen beschadigen. Ook zorgt de folie ervoor dat uw auto is beschermd tegen inbraak. Daarnaast zorgt de folie voor meer comfort. Warmte en UV-straling wordt door de folie namelijk gefilterd. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort tijdens het rijden, het zorgt er ook voor dat uw interieur veel minder snel zal verkleuren. Uw interieur blijft door de folie dus langer mooi. De folie zorgt bovendien voor een sfeervolle en unieke uitstraling van uw auto. Daarnaast zijn we niet alleen gespecialiseerd in raamfolie Eindhoven voor de automotive, maar ook voor architectuur zoals bedrijfspanden en woningen. Wij leveren zowel zakelijk als particulier de beste raamfolies.

Raamfolie Eindhoven voor uw woning of kantoor

De folie van CD Design kan niet alleen worden toegepast bij auto’s. De folie kan ook worden gebruikt bij woningen en gebouwen. Het zorgt ook hier voor bescherming en meer comfort. Bovendien zorgt folie voor meer privacy. U kunt door de folie nog wel van binnen naar buiten kijken maar niet meer van buiten naar binnen. Zo kunt u altijd ongestoord werken. Er zijn verschillende soorten folies beschikbaar. Elke raamfolie Eindhoven heeft zijn eigen eigenschappen en voordelen. We vertellen u bij CD Design graag welke soort folie het meest geschikt is voor uw project. Zo weet u precies welke soort folie u nodig heeft. Bij CD Design bieden we u graag een oplossing op maat. Op die manier kunnen we u het beste van dienst zijn. Wilt u meer weten over raamfolie Eindhoven? Heeft u vragen over de mogelijke toepassingen van de folie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer!