Raamfolie donker

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar raamfolie donker? Zoekt u raamfolie donker voor uw woning of kantoorpand? De mogelijkheden voor het gebruik van donkere raamfolie is eindeloos. De medewerkers van CD Design vertellen u graag meer over de voordelen voor het gebruik van donkere raamfolie. Bent u benieuwd wat onze folie voor uw woning of kantoorpand kan betekenen? Neemt u dan snel een kijkje op onze website. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van donkere raamfolie voor uw kantoor of woning in een persoonlijk adviesgesprek. 

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie donker nodig?

raamfolie donkerWaarom heeft u een raamfolie donker nodig? Door gebruik te maken van een raamfolie donker kunnen er geen ongewenste gasten van buiten naar binnen kijken. U kunt wél van binnen naar buiten kijken. Dit biedt u een stukje veiligheid en protectie. Donkere raamfolie houdt ook uv-stralingen en zonnestralen tegen. Zo blijft uw kantoorpand of woning lekker koel op warme dagen. In tegenstelling tot de warme dagen behoudt u in de wintermaanden de warmte in uw woning of kantoorpand. Zo bespaart u veel energiekosten en stookt u niet onnodig uw verwarming op. CD Design adviseert u graag over de zon- en warmte-werende folies, uv- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze donkere raamfolies zijn uv-werend, inkijkwerend en veilig. 

Over CD Design

CD Design zit gevestigd in Wijk en Aalburg in Noord Brabant. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het beplakken van kantoorpanden en woningen. Wij bieden u al meer dan 30 jaar ervaring aan op het gebied van raamfolies. Bent u op zoek naar raamfolie donker voor u als particulier? Dit is geen enkel probleem! Wij leveren aan zakelijke klanten én aan particuliere klanten. CD Design levert en installeert raamfolies door heel Nederland. Wij staan bekend om onze zeer scherpe prijzen. Bent u benieuwd wat de kosten voor uw pand zijn? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen! 

Meer weten over donkere raamfolie?

Wilt u meer weten over onze donkere raamfolie? Bent u benieuwd wat wij voor uw pand of woning kunnen betekenen? Wij merken dat ook veel particulieren geïnteresseerd zijn in onze raamfolies. Door raamfolie te gebruiken in uw woning voorkomt u inkijk van derden en biedt het u een stukje protectie tegen inbraak. Door de donkere raamfolies toe te passen in uw woning houdt u ook de warmte van de zon tegen en de kou van de wintermaanden buiten.