Raamfolie Den Bosch

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar raamfolie Den Bosch? Bent u op zoek naar een leverancier van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige raamfolie Den Bosch? Dan bent u bij CD Design aan het juiste adres! Wij bieden u een breed aanbod van verschillende hoogwaardige soorten folie. Deze soorten folie kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Zo is de folie geschikt voor autoruiten, maar ook voor de ramen van woningen of gebouwen. CD Design is een bedrijf dat is gespecialiseerd in glasfolie. We werken met een team van ervaren glasfoliespecialisten. We bieden u graag een oplossing op maat – op locatie!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom raamfolie Den Bosch?

raamfolie den boschDe raamfolie Den Bosch van CD Design kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan de folie bijvoorbeeld worden toegepast op de ruiten van uw auto. Folie op autoruiten biedt meerdere voordelen. Zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat de auto beter beschermd is tegen inbraak en tegen UV-straling. De warmte wordt door de folie ook beter buiten de auto gehouden. Doordat UV-straling wordt gefilterd blijft bovendien het interieur van de auto langer mooi. UV-straling zorgt er namelijk voor dat het interieur kan verkleuren. Als u folie op de ruiten van de auto laat plaatsen dan bent u ook beter beschermd tegen fel licht. Verblinding zal veel minder snel optreden wanneer de ruiten zijn voorzien van folie van CD Design. De folie zorgt ook voor een bescherming tegen glassplinters en steenslag. Tot slot zorgt de folie voor meer privacy en voor een stijlvolle en unieke uitstraling van uw auto. Bent u dus op zoek naar raamfolie Den Bosch? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Raamfolie Den Bosch voor gebouwen

Op zoek naar raamfolie Den Bosch voor uw bedrijfspand of woning? Ook bij woningen en gebouwen kan de folie van CD Design zorgen voor meer comfort. Het levert niet alleen dezelfde voordelen op als de voordelen die hierboven vermeld staan. Het zorgt er ook voor dat u niet van buiten naar binnen kunt kijken. U kunt wel vanuit binnen naar buiten blijven kijken. De folie zorgt zo ook voor meer privacy in uw woning of in het gebouw.

Het plaatsen van de raamfolie Den Bosch gebeurd op een professionele en zorgvuldige manier. We kunnen op locatie werken. U kunt ook met uw auto bij ons langskomen. CD Design is gevestigd in Wijk en Aalburg (Noord-Brabant). We bieden u bij CD Design graag een oplossing op maat. Door u maatwerk te bieden kunnen we u zo goed mogelijk helpen. We geven u ook graag persoonlijk advies bij CD Design. U weet dan precies welke soort folie het meest geschikt is voor uw project. Kies ook voor de folie van CD Design en profiteer van de vele voordelen!