Raamfolie Breda

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar raamfolie Breda? Wilt u dat de folie op een professionele manier wordt toegepast op uw ramen? Bij CD Design bent u aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor raamfolie van de hoogste kwaliteit. Bij CD Design kunnen we raamfolie op meerdere manieren toepassen. Zo kan de raamfolie worden gebruikt om auto’s veiliger en meer stijlvol te maken. Ook kan de raamfolie worden gebruikt bij gebouwen. Met de raamfolie Breda van CD Design is er heel veel mogelijk. We vertellen u graag meer!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie Breda voor uw auto

raamfolie bredaRaamfolie Breda op de ramen van uw auto biedt u meerdere voordelen. Zo zorgt raamfolie ervoor dat uw auto beter is beschermd tegen inbraak. Ook tegen rondvliegende glassplinters worden ramen beschermd door de folie. Folie op de ramen van uw auto zorgt er daarnaast ook voor dat u minder last zult hebben van warmte en van UV-straling. De folie zorgt ook voor meer privacy in de auto. Omdat UV-straling wordt verminderd blijft het interieur van de auto ook langer mooi. Verkleuringen in het interieur worden hierdoor namelijk veroorzaakt. Een ander voordeel is dat folie op de ramen voorkomt dat u verblind wordt door fel licht. De folie beschermt ook tegen steenslag. Tot slot zorgt de folie voor een stijlvolle en unieke uitstraling van uw auto. Kortom: onze raamfolie Breda is de ultieme oplossing voor uw auto!

Raamfolie Breda voor woningen en gebouwen

Benieuwd naar de mogelijkheden van raamfolie Breda voor uw woning of bedrijfspand? Ook op de ramen van woningen en gebouwen kan de raamfolie worden toegepast. Ook hier levert het u veel voordelen op. Zo kunt u bijvoorbeeld een energiebesparing realiseren tot wel 80%. Bovenstaande voordelen zijn ook van toepassing als de folie wordt toegepast op de ramen van woningen en gebouwen. Daarnaast zorgt de folie ervoor dat er bijvoorbeeld geen inkijk mogelijk is in de woning of in een gebouw, maar dat u van binnenuit wel naar buiten kunt blijven kijken.

De folie wordt door ons altijd met de grootste zorg geplaatst. We werken met een team van professioneel opgeleide glasfoliespecialisten. We kunnen bij CD Design ook op locatie werken. Onze unieke werkwijze maakt het mogelijk dat het demonteren van autoruiten niet nodig is. We bieden u graag een oplossing op maat. Door maatwerk te bieden kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Weet u niet precies welke folie het meest geschikt is voor uw project? Bent u op zoek naar raamfolie Breda? Laat het ons weten. We geven u bij CD Design graag persoonlijk advies. We horen graag van u hoe we u bij CD Design van dienst kunnen zijn!