Raamfolie aanbrengen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Raamfolie aanbrengen op uw autoruiten of op uw werkpand? CD Design is voor u het juiste bedrijf voor deze klus! CD Design is dé specialist in raamfolie aanbrengen op de door u gewenste ramen. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het beplakken van autoruiten. Hierdoor weten wij precies welke handelingen wij moeten verrichten om uw ruit zo perfect mogelijk te beplakken. CD Design heeft een speciaal ontworpen systeem, zodat wij op elke plaats uw ramen met folie kunnen lamineren. Door onze 30 jaar ervaring zijn wij hét bedrijf op het gebied van raamfolies. CD Design verkoopt zowel zakelijk als particulier aan haar klanten. Wij leveren en installeren door heel Nederland. Zo kunnen wij op locatie uw raamfolie aanbrengen. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Wijk en Aalburg. 

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Raamfolie aanbrengen bij CD Design

raamfolie aanbrengenWilt u raamfolie aanbrengen? CD Design is een professioneel glasfoliebedrijf die sinds 1986 is opgericht. In de loop der jaren hebben wij de nodige ervaring opgebouwd in deze branche. Wij hebben een professioneel team om ons heen ontwikkeld die de kneepjes van het vak uitermate goed beheersen. Door onze unieke werkwijze demonteren wij geen autoruiten. Hiermee maken wij ons grote voordeel: Wij kunnen op iedere willekeurige locatie in Nederland uw ramen voorzien van folie. Naast onze aangeboden diensten in het plakken van raamfolie bent u bij ons ook op het juiste adres voor maatwerkoplossingen voor gebouwen. Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Raamfolie aanbrengen bij gebouwen kan energie besparen en reduceren tot 80%. Daarbij hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Voordelen van raamfolie

Er zijn veel voordelen om uw auto of gebouw te voorzien van raamfolie. Inbraakpreventie, bescherming tegen rondvliegende glassplinters, minder last van zonnewarmte en UV-straling, vergroten van uw privacy, tegengaan van verkleuring van het interieur, voorkomt verblinding, unieke en stijlvolle uitstraling en het dient als bescherming tegen steenslag. Daarnaast biedt het ook een stukje comfort. Zo blijft het in uw auto koeler, ook als uw auto in de zon staat. Onze zonwerende glasfolies bieden uw auto bescherming tegen de warmte, het voorkomt inkijk en het houdt UV-straling tegen. Daarnaast houdt folie het glas bij elkaar tijdens een inbraak of bij een ongeval. Het geeft u ook een stukje veiligheid en bescherming. Heeft u interesse in onze raamfolie? Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.