UV-werende raamfolies

Vandaag en ook de komende dagen geniet heel Nederland volop van het mooie weer. We gaan met zijn allen naar buiten en genieten van de zonnestralen.

Vaak neem je dan nog even snel de zonnebrandcrème mee in de tas zodat je zodra je aangekomen bent op de bestemming, kan smeren.

Maar wist je dat je ook in de auto achter het glas kan verbranden? Autoramen houden namelijk geen UV-straling tegen. Ook niet de ruiten van auto’s die vanuit de fabriek al zijn voorzien van getint glas.

We weten inmiddels bijna allemaal wat de gevolgen kunnen zijn als een kind verbrand. Het vergroot de kans op huidkanker op latere leeftijd.

In Nederland komen er jaarlijks 50.000 gevallen van huidkanker bij en dit aantal stijgt jaarlijks met 10%.

Achter het glas in je auto zit je dus niet beschermd. Jij wordt zelf niet beschermd tegen UV-stralen maar jouw passagiers, meestal kinderen, ook niet.

Bij CD Design glasfolie kan je de ramen van jouw auto laten lamineren met een UV-werende folie. De folies zijn 99% UV-werend en beschermen dus de passagiers op de achterbank. Maar er zijn nog meer voordelen:

  • de warmte van het zonlicht wordt gereduceerd;
  • voorkomt verkleuring van het interieur;
  • inkijkwerende functie (inbraakpreventie, meer privacy);
  • veiligheid (bij een ongeluk of vandalisme, geen last van rondvliegend glas).
  • Ook mensen met een zonneallergie worden beschermd.

Natuurlijk kan je zonneschermpjes in de auto plaatsen zodat jouw kind geen last heeft van de felle zonnestralen. Echter houden deze schermpjes geen UV-straling tegen.

Kies nu voor UV-bescherming voor jezelf en jouw passagiers en help huidkanker voorkomen. Wil je meer informatie over onze producten, bel dan 0184 – 42 47 90 of stuur een email naar info@cddesign.nl.