Isolerende raamfolie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar isolerende raamfolie waarmee u een ruimte kunt isoleren? Er gaat vaak veel warmte verloren vanwege het glas in een ruimte. Met isolerende raamfolie kunt u ervoor zorgen dat u op een makkelijke manier een ruimte beter kunt isoleren, waardoor u energie kunt besparen en minder warmte zult verliezen. Met de isolerende raamfolie kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de warmte in de winter binnenblijft en in de zomer de koelte. Het gebruik van isolerende raamfolie van CD Design is een makkelijke stap, die u al snel veel oplevert. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolie. We vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen van dit product!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Het plaatsen van isolerende raamfolie

isolerende raamfolieEen raam is vaak de plek waar onnodig energie verloren gaat. Met de isolerende raamfolie van CD Design kunt u het energieverbruik in een ruimte tot 80% reduceren. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Het toepassen van onze folie levert u dus verschillende voordelen op. Bent u benieuwd hoe wij de isolerende raamfolie kunnen toepassen? De folie van CD Design kan gebruikt worden in gebouwen, dus bijvoorbeeld bij u op kantoor. Daarnaast bent u ook bij CD Design aan het juiste adres als u op zoek bent naar isolerende raamfolie voor uw auto. We kunnen de ramen van uw auto op vakkundige wijze beplakken, zodat u uw auto kunt beschermen tegen felle zon of tegen UV-straling. Ook kunt u, door te kiezen voor inkijkwerende folie, meer privacy creëren in uw auto. Het beplakken van uw autoramen doen wij op locatie, zodat u nergens heen hoeft. Uw autoramen kunnen gewoon blijven zitten tijdens het beplakken met de folie, zodat wij op locatie de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wel zo gemakkelijk! De folie van CD Design biedt zo verschillende toepassingen. We geven u graag advies aan de hand van uw wensen!

De isolerende raamfolie van CD Design 

Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie. We verkopen zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren en we leveren en installeren in heel Nederland. We bieden u isolerende raamfolie voor een zeer scherpe prijs. We geven u graag advies over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwerende folies en protectie en veiligheid. Ook kunnen we u meer vertellen over onze duurzame oplossingen met folie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze folie? Stuur ons dan een bericht of neem contact met ons op. We horen graag van u!