Isolerende raamfolie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar isolerende raamfolie voor uw auto of voor uw bedrijfspand? CD Design is hét bedrijf die gespecialiseerd is in het lamineren van isolerende raamfolie. Door de afgelopen jaren die wij werkzaam zijn in deze branche, hebben wij de nodige ervaring opgedaan. Onze specialiseren weten als geen ander wat de kneepjes van het vak zijn. CD Design bestaat al meer dan 30 jaar en heeft hierdoor zijn naam kenbaar gemaakt in de regio en ver daarbuiten. Onze medewerkers komen graag naar u toe op locatie. Zo bieden wij u grote flexibiliteit aan en zijn wij in staat op elke locatie uw autoramen of bedrijfsramen te voorzien van isolerende raamfolie. Daarnaast bent u van harte welkom in onze werkplaats in Wijk en Aalburg.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Het plaatsen van isolerende raamfolie

isolerende raamfolieDoordat CD Design al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van raamfolies zijn wij in staat om uw ramen met de nodige precisie te lamineren. Onze speciale machines zorgen ervoor dat de afmetingen van uw raamfolie exact goed gemeten is, zodat wij uw raam in één keer goed kunnen beplakken. Doordat wij met speciale machines werken, zijn wij in staat om uw raamfolie te beplakken zonder dat wij heel uw ruit uit uw auto moeten halen. Hierin onderscheiden wij ons van de rest van de bedrijven in onze branche. CD Design verkoopt haar raamfolie voor zowel particulieren als zakelijk.

Over CD Design

CD Design levert en installeert in heel Nederland uw gewenste raamfolies. Ook op bedrijfspanden lamineren wij isolerende raamfolie.
Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. De folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Raamfolie bij gebouwen kan energie besparen en reduceren tot 80%. CD Design biedt u altijd een zeer scherpe prijs. 

In de loop der jaren heeft CD Design de beste vakmensen om ons heen ontwikkeld. Wij leveren nauwkeurig maatwerk voor onze klanten. CD Design beschikt over een team van professioneel opgeleide glasfoliespecialisten. Door onze unieke werkwijze demonteren wij geen autoruiten met als voordeel dat er op iedere willekeurige locatie in Nederland kan worden gewerkt. In onze werkplaats in Wijk en Aalburg kunnen wij uw autoruiten ook voorzien van glasfolie en/of een anti-steenslag folie.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over onze specialiteit met betrekking tot het beplakken van uw autoruiten en kantoorruiten? Onze medewerkers staan u graag te woord! Wij zijn altijd telefonisch te bereiken.