Isolerende folie voor ramen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar isolerende folie voor ramen? CD Design is voor u hét bedrijf voor het isoleren van uw ramen. Wij leveren en plaatsen isolerende folie voor ramen. Door onze speciale folie zijn wij in staat uw ramen te voorzien van isolerende folie. Door onze isolerende folie houdt u de warmte buiten en worden UV-stralingen tegengehouden, daarbij is onze isolerende folie inkijkwerend. Voor isolerende folie voor ramen bent u bij CD Design aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag naar u toe. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak in onze werkplaats te maken. CD Design zit gevestigd in het mooie dorpje Wijk en Aalburg.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Isolerende folie voor ramen bij CD Design

isolerende folie voor ramenAl meer dan 30 jaar heeft CD Design ervaring op het gebied van raamfolies. Hierdoor zijn wij een begrip in de regio geworden en ver daarbuiten. Wij verkopen aan zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Daarnaast leveren en installeren wij in heel Nederland. Doordat wij naar onze klanten toe gaan, zijn wij zeer flexibel. U bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Wijk en Aalburg. CD Design biedt u altijd een zeer scherpe prijs. Voor het aanbrengen van onze isolerende folie voor ramen zorgen wij ervoor dat wij alles heel secuur voor u produceren. Onze machines maken de folies op maat en onze vakmensen zorgen ervoor dat de folie perfect op uw ramen aansluit. Raamfolie heeft veel voordelen voor uw auto en voor u als gebruiker van de auto. Onze specialiseren adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Daarnaast zijn onze folies UV-werend, inkijkwerend en veilig.

Isolerende folie voor ramen voor uw bedrijfspand

Wist u dat isolerende folie voor ramen ook een groot voordeel heeft voor uw bedrijfspand? Wij beplakken niet alleen de ramen van auto’s, wij zijn ook gespecialiseerd in het beplakken van ramen van grote kantoorpanden. Ook voor de ramen van uw kantoorpand zorgen onze isolerende folies ervoor dat het de warmte en UV-stralingen tegengaat. Onze medewerkers vertellen u graag wat de voordelen zijn van het beplakken van uw kantoorramen. Raamfolie bij gebouwen kan energie besparen en reduceren tot wel 80%! Vraagt u onze vakmensen naar de mogelijkheden. 

Bent u enthousiast geworden over onze specialiteit van het beplakken van isolerende folie op uw autoruiten of kantoorpand? U kunt ons altijd telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord. Op onze website vindt u verdere informatie over onze handelswijze voor het beplakken van uw autoruit.