Isolatiefolie glas

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar isolatiefolie glas? Wist u dat isolatiefolie glas voor uw huis of gebouw tot wel 80% energie besparing kan leiden? Isolatiefolie glas kan verschillende functies bieden en is daardoor passend voor ieder huis of gebouw! Isolatiefolie glas kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor warmtewering, inkijkwering of UV-wering. Wij van CD Design zijn dé leverancier voor hoogwaardige isolatiefolie glas op maat! Wij zorgen ervoor dat uw energielasten flink omlaag gaan door het leveren van isolatiefolie glas op maat. Voor ieder raam of deur is isolatiefolie mogelijk! Onze isolatiefolie heeft een hoge isolatiewaarde en zijn gemakkelijk en veilig te verwerken. Onze isolatie geeft tijdens het monteren geen irritaties aan uw huid of luchtwegen. Een ander voordeel van onze isolatie is dat het gemakkelijk te bevestigen is, waardoor u het zelf kunt uitvoeren

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Isolatiefolie glas door CD Design

isolatiefolie glasIsolatiefolie glas geeft niet alleen besparing op de maandelijkse energielasten, maar doordat onze isolatie is voorzien van alle benodigde testcertificaten komt onze isolatie in aanmerking voor een subsidie. Door het aanvragen van deze subsidie, is het isolatiefolie goedkoop en functioneel in huis. Door deze kostenbesparing is het ook fijner om meerdere ramen te doen, zodat uw huis top geïsoleerd is en er jaren tegenaan kan. Onze isolatiefolie heeft een lange levensduur en hoeft bijna niet vervangen te worden. Wij leveren en installeren in heel Nederland! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden zijn voor bij u in huis? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

De beste isolatiefolie glas

Een nieuw glas is altijd prijzig. Welk glas werkt het beste om de warmte binnen te houden in de winter? Dubbel glas, HR++ of Triple glas? De oplossing is isolatiefolie dat op bestaande ramen gemonteerd kan worden. Isolatiefolie geeft direct resultaat. Isolatiefolie kan energie besparing tot wel 80% bieden. Hier hoeft u geen nieuw raam voor te monteren. U kunt de isolatiefolie laten monteren door ons of zelf monteren door de bijgeleverde gebruikersaanwijzing. 

Over CD Design

CD Design heeft een team vol met experts voor u klaarstaan. Wij leveren verschillende soorten isolatiefolie glas op maat voor u. Zo hoeft u niet het hele raam te vervangen om de warmte in huis te houden, maar kan er gebruik gemaakt worden van isolatiefolie glas. In de winter wordt de warmte binnen gehouden en in de zomer de warmte buiten gehouden. U kunt het isolatiefolie glas door onze specialisten laten monteren of zelf monteren. Wij leveren alleen kwalitatief goede producten aan en dit voor zowel zakelijke als particuliere klanten.