Isolatie raamfolie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heeft u isolatie raamfolie nodig? Bent u op zoek naar een makkelijke manier om uw kantoor of bedrijfspand beter te kunnen isoleren? Wanneer er bij een gebouw sprake is van veel glas dan heeft dit veel invloed op het energieverbruik. Door gebruik te maken van isolatie raamfolie van CD Design kunt u ervoor zorgen dat het energieverbruik omlaag gaat. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolie. We hebben verschillende soorten raamfolie in ons assortiment, waaronder ook isolatie raamfolie. Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid tot glasfoliespecialist en leveren het vakwerk dat u nodig heeft!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Isolatie raamfolie bij CD Design

isolatie raamfolieIsolatie raamfolie van CD Design zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft en de warmte in de zomer buiten blijft. Door de ramen van uw pand van isolatie raamfolie te voorzien zorgt u ervoor dat u het energieverbruik tot 80% kunt reduceren! Isolatie raamfolie is een slimme investering als u het energieverbruik binnen uw bedrijf terug wilt dringen. Wilt u weten hoe snel u isolatie raamfolie terug verdient? Isolatie raamfolie van CD Design is altijd maatwerk. We horen graag van u wat uw wensen zijn en welke ramen er voorzien moeten worden van raamfolie. We geven u bij CD Design graag advies over het gebruik van isolatie raamfolie, zodat u precies weet wat u kunt verwachten van de folie!

Advies over isolatie raamfolie

Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is met isolatie raamfolie van CD Design? Bent u benieuwd of de isolatie raamfolie van CD Design iets voor u is? We leggen u graag uit wat de isolatie raamfolie van CD Design kan betekenen voor het energieverbruik binnen uw bedrijf. Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolies. We verkopen aan zowel zakelijke klanten als aan particulieren. Zo kan iedereen profiteren van de voordelen die onze folies bieden! Wij leveren en installeren onze folies door heel Nederland. We bieden u altijd een zeer scherpe prijs! Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Onze folies kunnen ook worden toegepast op de ramen van auto’s. We vertellen u graag waar onze folies allemaal voor gebruikt kunnen worden en welke duurzame oplossingen wij kunnen bieden met onze folies. Heeft u een vraag over het toepassen van isolatie raamfolie? Of wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat u nodig heeft!