Folie voor ramen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar voor folie voor ramen? Wilt u een werkplek creëeren waar u geen last heeft van fel zonlicht? Wilt u uw woning of uw pand beveiligen tegen inbraak? Of wilt u meer privacy in uw woning? Met de folie voor ramen van CD Design kunt u het eenvoudig realiseren. CD Design is specialist op het gebied van glasfolie. U kunt in ons assortiment veel verschillende soorten glasfolie vinden. Elke soort heeft zijn eigen toepassingen en eigenschappen. We vertellen u bij CD Design graag precies hoe u elke soort folie kunt toepassen. Wilt u meer weten over de folies van CD Design? We vertellen u graag welke voordelen het gebruik van folie u biedt.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom folie voor ramen?

folie voor ramenFolie van ramen kan om verschillende redenen worden toegepast. Zo zorgt folie voor ramen er bijvoorbeeld voor dat een woning of een pand beter beschermd is tegen inbraak. Er zijn verschillende soorten veiligheidsfolie bij ons verkrijgbaar. Door folie voor ramen te gebruiken kunt u er ook voor zorgen dat u minder last heeft van glasschade, mocht er een raam sneuvelen tijdens bijvoorbeeld een inbraak. De folie houdt het glas dan bij elkaar. Bij CD Design geven we u graag persoonlijk advies over deze verschillende soorten folie. Aan de hand van uw wensen en uw situatie kunnen we u precies vertellen welke soort folie het meest geschikt is voor uw woning of voor uw pand. 

Toepassingen van folie voor ramen

Folie voor ramen kan ook worden gebruikt om meer privacy te creëren. De folie zorgt er namelijk voor dat er vanuit binnen nog wel naar buiten kan worden gekeken maar vanuit buiten niet meer naar binnen. Hierdoor kunt u in het pand ongestoord werken. Ook in uw woning kunt u op deze manier inkijk voorkomen. Er is een andere nuttige toepassing van folie voor ramen. Ze kunnen namelijk ook warmte blokkeren. Heeft u last van felle zon in uw woning of in uw pand? Door gebruik te maken van folie kunt u de zon weren. Dit zorgt ervoor dat uw woning veel minder snel warm wordt. Ook UV-straling kan door de folie tegengehouden worden. Verkleuringen in uw interieur zullen hierdoor veel minder snel optreden. 

Folie voor ramen kan ook gebruikt worden voor de ruiten van auto’s. Hierover kunt u meer informatie vinden op onze website. Heeft u nog vragen over de verschillende toepassingen van folie voor ramen van CD Design? Laat het ons dan weten. We horen graag van u hoe we u van dienst kunnen zijn!