Folie voor ramen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Op zoek naar folie voor ramen? Heeft u een auto die snel opwarmt als de felle zon er op schijnt? Zoekt u een manier om de zonnestralen of UV te kunnen blokkeren? Of bent u misschien op zoek naar een manier om meer privacy te realiseren in de auto? De folies van CD Design bieden dan uitkomst. Onze folie voor ramen kan op verschillende manieren worden toegepast en biedt u meerdere voordelen. CD Design is dé specialist als het gaat om folie voor ramen. Onze folie kan zowel worden toegepast op auto’s als op gebouwen. We vertellen u graag hoe u onze folie kunt gebruiken en wat alle voordelen van onze folies zijn!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom folie voor ramen?

folie voor ramenMet de folie voor ramen van uw auto van CD Design kunt u ervoor zorgen dat UV-straling en felle zon tegengehouden wordt. Hierdoor zal het minder warm worden in uw auto als de zon schijnt. Ook kan de folie worden gebruikt om meer privacy te realiseren of om de veiligheid van uw auto te verhogen. Het plakken van de folie voor ramen doen wij op locatie. Dit is mogelijk dankzij onze manier van werken. Wanneer onze medewerkers, geschoolde glasfoliespecialisten, de folie komen plakken dan kunnen de ramen van de auto gewoon blijven zitten. Ze hoeven niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is, maar het zorgt er ook voor dat we in heel Nederland kunnen leveren én kunnen installeren. Het is ook mogelijk om de auto te laten beplakken op onze eigen locatie in Wijk en Aalburg. 

Advies over folie voor ramen 

Onze folie voor ramen kan op verschillende manieren gebruikt worden. We geven u daarom graag advies, zodat u precies weet wat alle voordelen zijn van onze folie. De folies van CD Design zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. We bieden u een zeer scherpe prijs. Bij CD Design leveren we zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. We kunnen onze folies ook toepassen bij gebouwen. De folie kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het energieverbruik aanzienlijk daalt. Folie voor ramen van CD Design kan op die manier bijdragen aan de duurzaamheid van een gebouw. Bent u benieuwd wat we bij CD Design voor u kunnen betekenen met onze folies? Of heeft u een specifieke vraag over één van onze folies? Laat het ons dan weten. We vertellen u graag meer!