Folie voor raam

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar folie voor raam? Een folie voor raam van ons is altijd zelfklevend en op maat gemaakt voor elk raam. Wilt u graag dat de folie op het raam door ons gemonteerd wordt? Dat kan, wij doen montage en installatie door het hele land. De folie voor raam is door de zelfklevende functie ook gemakkelijk zelf te monteren. Wij leveren een gebruikersaanwijzing, waarin stapsgewijs de manier van installeren in staat. De folie voor raam kan verschillende functies hebben voor uw huis of bedrijf zoals warmtewering, inkijkwering en/of uv-werving. Door ons ruime aanbod heeft u genoeg keuze. Een combinatie van verschillende functies is ook mogelijk!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Inkijkwering folie voor raam

folie op raamOp zoek naar een folie voor raam? Inkijk-werende glasfolie is dé ideale oplossing tegen inkijk van buitenaf. Het behoudt namelijk wel de uitkijk van binnenuit. Uw personeel kan ongestoord hun werk doen zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Want zeg nu zelf, hoe vaak kijken mensen uw huis of het kantoor in van buitenaf? Heel vaak! Even kijken wat voor een interieur er staat of hoe het bedrijf eruit ziet. Een inkijk-werende folie biedt uw huis of kantoor uw gewenste privacy. U heeft door de folie geen inkijk, maar wel uitkijk! Het geeft niet alleen de gewenste privacy, maar heeft ook een inbraak-werend effect. De spullen die in uw kantoor staan, ziet u van buitenaf niet. Inbrekers worden hierdoor niet tot nauwelijks in verleiding gebracht. Daarnaast bieden sommige series bescherming tegen ruitbreuk, omdat er een extra laag overheen zit. Wij zijn de specialist voor uw folie voor raam.

Waarom een folie voor raam

Een folie voor op het raam hoeft het buitenaanzicht niet te veranderen. Wij hebben ook vrijwel doorzichtige folies, die alleen de uv- stralingen tegenhouden. Kiest u voor een spiegelende folie, dan verandert het buitenaanzicht natuurlijk wel. Door de vele opties, kunt u zelf een keuze maken welke soort folie het beste bij uw huis of kantoor past. 

Over CD Design

Maak van uw kantoor, woning of werkplaats geen winkeletalage. Wij regelen voor u dat onnodige inkijk niet nodig is. Onze inkijk-werende folie biedt u goede privacy mogelijkheden. Wij hebben folie van spiegelend tot verduisterend, maar ook warmte-werende folies. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, tot wel 10 jaar garantie en onze folies zijn tot 99% uv- werend. Genoeg opties om een passende folie voor u te maken. Wij zijn dé specialist in glasfolies op maat in de regio! Wij leveren en monteren door het hele land. Ons team bestaat uit professionele opgeleide glasfolie specialisten die u graag te woord staan over de mogelijkheden.