Folie ramen zonwerend

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Heeft u folie ramen zonwerend nodig? Wilt u op een eenvoudige manier de zon kunnen weren uit uw auto? Zoekt u een manier om ervoor te zorgen dat het niet zo warm wordt in uw auto als er felle zon is? Kies dan voor folie ramen zonwerend van CD Design! De folie ramen zonwerend van CD Design biedt u meerdere voordelen. Zo kan de folie op locatie op uw auto geplakt worden door onze medewerkers en zo zorgt de folie ervoor dat u de zon uit uw auto kunt weren. CD Design is dé specialist op het gebied van raamfolie. We hebben verschillende soorten raamfolie in ons assortiment. Bij CD Design leveren en installeren we de glasfolie door heel Nederland. 

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Onze folie ramen zonwerend

folie ramen zonwerendBenieuwd naar de voordelen van onze folie ramen zonwerend? Bij CD Design hebben we meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van raamfolie. We verkopen verschillende soorten folie, zowel aan zakelijke klanten als aan particulieren. Bij het plaatsen van raamfolie is het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Als u kiest voor folie ramen zonwerend van CD Design dan kunt u rekenen op een strak resultaat. Als onze medewerkers, opgeleide glasfoliespecialisten, uw autoramen komen beplakken dan kunnen zij dit op locatie voor u doen. Dit scheelt u veel tijd, want u hoeft namelijk niet naar onze locatie te komen om het beplakken van de autoramen uit te laten voeren. Bij het beplakken van de autoramen hoeven de autoramen niet gedemonteerd te worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat onze medewerkers uw autoramen op locatie kunnen beplakken, maar het maakt ook de kans op beschadigingen zo klein mogelijk!

Advies over folie ramen zonwerend

Bent u benieuwd wat er met onze folie allemaal mogelijk is? Bij CD Design geven we u graag advies. We kunnen u bijvoorbeeld alles vertellen over zon- en warmtewerende folies, of over folies die UV- en inkijkwerend zijn. Ook kunnen we u meer vertellen over de manier waarop onze folies kunnen zorgen voor meer veiligheid of duurzaamheid. Onze folie kan ook gebruikt worden in gebouwen. U kunt dan het energieverbruik reduceren tot wel 80%! Onze folie kan op die manier bijdragen aan de duurzaamheid van een gebouw. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig en kunnen op veel verschillende manieren worden toegepast. Wij bieden u een zeer scherpe prijs voor de folie ramen zonwerend. Wilt u meer weten of heeft u misschien een vraag? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende folies van CD Design!