Folie ramen

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar folie ramen? En wilt u dat het beplakken met de folie op een goede en vakkundige manier gebeurt? Kies dan voor folie ramen CD Design. CD Design is dé specialist als het gaat om raamfolie. We hebben verschillende soorten folie in ons assortiment en we leveren en installeren in heel Nederland. Elke soort folie heeft andere eigenschappen en mogelijke toepassingen. We geven u aan de hand van uw wensen graag advies over het toepassen van folie ramen van CD Design. We vertellen u graag hoe u van de vele voordelen van onze folies kunt profiteren!

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Folie ramen plaatsen door CD Design

folie ramenMet de folie ramen van CD Design kunt u op een makkelijke manier meer privacy creëren. Ook kunt u er met folie van CD Design voor zorgen dat UV-straling of de warmte van de zon buiten de deur blijft. Onze folie zorgt ook voor meer veiligheid. De folies van CD Design kunnen worden toegepast op de ramen van uw auto, maar ook op gebouwen. Door bijvoorbeeld de ramen van uw bedrijfspand te laten beplakken met folie van CD Design kunt u het energieverbruik reduceren tot 80%! We bieden met onze folie zo een duurzame oplossing. Als u zoekt naar folie ramen voor uw auto, dan kunnen we op locatie bij u langskomen om uw autoramen van folie te voorzien. Uw autoramen hoeven namelijk niet gedemonteerd te worden als wij de ramen beplakken. Dit zorgt ervoor dat wij op elke locatie te werk kunnen gaan maar het zorgt er ook voor dat de kans op beschadigingen zo klein mogelijk is! We leveren en installeren onze folies in heel Nederland. 

Folie ramen van CD Design

Bij CD Design hebben we vele jaren ervaring op het gebied van raamfolie. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleide glasfoliespecialisten die strak en vakkundig werk afleveren. We bieden u een zeer scherpe prijs bij CD Design en geven u graag persoonlijk advies. We kunnen u bijvoorbeeld adviseren over de mogelijke toepassingen van folie ramen voor uw bedrijf of voor in uw auto. We kunnen u alles vertellen over de zon- en warmtewering van onze folies, de UV- en inkijkwering of bijvoorbeeld over de protectie en veiligheid. Ook geven we u graag meer informatie over onze duurzame oplossingen. Wilt u meer weten? Of heeft u misschien een vraag over de folie ramen van CD Design? Neem dan contact met ons op. We laten u graag zien hoe u kunt profiteren van de voordelen van onze producten!