Folie raam

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar folie raam? Wilt u meer uit uw huidige ramen halen met een kleine investering? Raamfolie is een makkelijke en goedkope manier om meer uit uw ramen te halen. Raamfolie is een flinterdunne folie die u door de zelfklevende functie gemakkelijk zelf op uw glas plakt. De folies bevatten verschillende mogelijkheden. Het kan warmte besparend zijn of wilt u een folie waar een uv- wering in zit? Elke soort folie heeft zijn eigen waarde. Folie kan ook een isolerende functie hebben, een inbraak werende functie geven, maar kan ook worden ingezet om de ramen te decoreren. Wij zijn de specialist voor uw folie raam.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Folie raam plaatsen door CD Design

folie raamOp zoek naar een specialist voor uw folie raam? Onze inbraak werende of veiligheidsfolie helpt uw woning of bedrijf veiliger te maken.  Bij het breken van het glas, houdt de folie het raam bij elkaar. De extra laag zorgt ervoor dat de losse delen niet verspreid worden. Door de rondvliegende glasdelen tegen te houden, wordt uw interieur niet nog erger beschadigd en kan er niemand in glas gaan staan. Door het folie wordt het ook steeds lastiger voor inbrekers om binnen te komen. De folie kan in verschillende soorten geleverd worden. Er is bijvoorbeeld een transparante versie en die geeft zowel van binnen als buiten normaal zicht. Er kan ook gekozen worden voor spiegelfolie. Dan is de doorzicht van buiten naar binnen dicht, maar van binnen naar buiten blijft optimaal zicht. Wij zijn de specialist voor uw raam folie.

Folie raam, effectief en functioneel!

Naast veiligheidsfolie kan er ook gekozen worden voor decoratie folie raam. Zo kan er een raam omgetoverd worden tot een glas-in-lood raam, door middel van folie. Glas-in-lood ramen zijn vaak duur en exclusief te verkrijgen. Door gebruik te maken van decoratiefolie, is het mogelijk om een glas-in-lood raam te creëren in uw huis. Er is enorm veel mogelijk met decoratie folie bij ons. Wij maken alles op maat. U mag zelf een patroon aanleveren, maar wij kunnen ook een ontwerp voor u maken als u niet weet wat u precies wilt. Wij zien u graag tegemoet om de mogelijkheden te bespreken.

Over CD Design

CD Design is een bedrijf dat in het Brabantse dorpje Wijk en Aalburg gelegen is. Wij werken met deskundig personeel, die u advies op maat kunnen geven. Door onze jarenlange ervaring, bent u aan het juiste adres. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Zien wij u snel in Wijk en Aalburg of op locatie?