Blindeerfolie raam

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar blindeerfolie raam? Bij CD Design bent u aan het juiste adres! In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het blinderen van autoramen. Wij hebben in de loop der jaren een groot team om ons heen opgebouwd, die stuk voor stuk de kneepjes van het vak kennen. U weet bij CD Design zeker dat u tevreden naar huis gaat met uw geblindeerde ramen. Als u op zoek bent naar een goed bedrijf die blindeerfolie raam kan lamineren, dan bent u bij ons op aan het juiste adres! Wij komen graag naar u toe op locatie, maar u bent ook van harte welkom in onze werkplaats in Wijk en Aalburg.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blindeerfolie raam van CD Design

blindeerfolie raamBij CD Design bent u op de juiste plaats als u op zoek bent naar een goed en gespecialiseerd bedrijf voor het beplakken van uw autoruiten. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben op het gebied van raamfolies weten wij als geen ander hoe wij dit snel en goed kunnen realiseren. CD Design heeft een groot team om zich heen ontwikkeld die secuur aan de slag gaat met uw autoruiten. Voor blindeerfolie raam bent u bij CD Design in goede handen. Doordat wij met precisie de blindeerfolie raam uit onze machine halen, hoeven wij niet uw gehele ruit uit uw auto te halen. Op de millimeter af is uw blindeerfolie gesneden door onze machines. Onze specialisten zorgen ervoor dat met grote precisie uw blindeerfolie op uw autoruit wordt gelamineerd zonder dat wij uw raam beschadigen.

Zakelijk en particulier gebruik van raamfolie

Al meer dan 30 jaar heeft CD Design ervaring in het plakken van raamfolies. In deze periode hebben wij zowel zakelijke als particuliere klanten erbij gekregen. Hierdoor leveren wij enerzijds vakwerk af bij particulieren en anderzijds aan de zakelijke markt. Denkt u aan het beplakken van uw ramen van uw bedrijfspand? Wist u dat het beplakken van uw bedrijfspand diverse voordelen met zich mee brengt? Hierbij valt te denken aan het tegenhouden van het zonlicht, hiermee houdt u ook de warmte tegen. Ook is het beplakken van uw ramen een stukje protectie en veiligheid. Wij adviseren u graag over onze zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid en daarnaast onze duurzame oplossingen. Al onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Het gebruiken van raamfolie kan energie besparen en reduceren tot wel 80%! CD Design biedt u altijd een scherpe prijs! Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.