Blindeerfolie

EN, WAAROM KIES JIJ VOOR RAAMFOLIE?

Nova 70_small

Glasfolies voor architectural toepassingen kunnen een totale energie besparing reduceren tot 80%. Daarnaast zorgen de diverse soorten en series ervoor dat uw werknemers een prettig werkklimaat ondervinden.

Bent u op zoek naar blindeerfolie? Bij CD Design bent u daarvoor aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het beplakken van blindeerfolie op ramen. Wij hebben jarenlange ervaring in het plakken van raamfolies, blindeerfolie, uv werende folies, en inkijkwerende folies. Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en weten wij als geen ander hoe wij het beste blindeerfolie kunnen plakken. Onze specialisten adviseren u graag in uw keuze in blindeerfolie  voor uw autoruiten.

Er zijn diverse voordelen aan het gebruiken van blindeerfolie of raamfolie. Het zorgt voor bescherming van rondvliegende glassplinters, u heeft minder last van zonnewarmte en UV-straling. Onze blindeerfolie vergroot uw privacy en gaat het verkleuren van uw interieur tegen. Daarnaast heeft het een inbraakpreventie en voorkomt het verblinding. Zoals u merkt heeft raamfolie veel voordelen en geeft het niet alleen een stoer uiterlijk, maar is het ook een effectieve werking op uw veiligheid en uw interieur.

 

Warmtewering_a

Een aantal voordelen:

  • zon- en warmtewering
  • energie besparing
  • voorkomt verblinding
  • reduceert UV-straling
  • voorkomt verkleuring
  • safety-security series

 

Architectural_small_a

Klik hier als u meer informatie wenst te ontvangen omtrent onze automotive glasfolies.

Meer weten? Offerte aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Blindeerfolie voor uw auto

blindeerfolieCD Design verkoopt blindeerfolie en raamfolie voor de zakelijke markt, maar verkoopt ook zijn folie aan u als particulier. Wij leveren en installeren onze raamfolie door heel Nederland! Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Onze folies zijn UV-werend, inkijkwerend en veilig. Blindeerfolie voor uw auto heeft meerdere voordelen. Onze medewerkers adviseren u graag over onze aangeboden blindeerfolie voor uw autoruiten.

Blindeerfolie bij CD Design

CD design is dé specialist in blindeerfolies. Wij beschikken over professionele en goed opgeleide glasfoliespecialisten. Wij lamineren de blindeerfolie zonder dat uw autoruiten gedemonteerd hoeven te worden. Dit is een groot voordeel, want zo kunnen wij op elke gewenste locatie uw autoruiten voorzien van blindeerfolie. Onze specialisten kunnen op een eenvoudige en veilige manier uw autoruiten lamineren met folie. In onze werkplaats in Wijk en Aalburg lamineren wij ook uw autoruiten. Wij komen op locatie en helpen u in onze werkplaats.

U bent bij CD Design ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar maatwerkoplossingen voor gebouwen.Wij adviseren u graag over zon- en warmtewerende folies, UV- en inkijkwering, protectie en veiligheid of duurzame oplossingen. Zoals u merkt zijn de mogelijkheden bij CD Design eindeloos. Onze medewerkers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het lamineren van uw autoruiten, ramen of maatwerkoplossingen voor gebouwen. U kunt ons altijd telefonisch bereiken voor vragen.