Werkwijze

De werkwijze van CD Design Glasfolie is uniek. Wij demonteren de ramen namelijk niet uit uw voertuig. Het demonteren van ramen kan namelijk leiden tot beschadigingen aan het glas en/of het voertuig. Ook kan het storingen of slecht functionerende ramen veroorzaken.

Service door geheel Nederland
Omdat de monteurs van CD Design Glasfolie geen ramen demonteren, kunnen zij op iedere locatie in Nederland werken. Onze bedrijfsauto’s zijn ingericht als een mobiele werkplaats. Uiteraard kunnen wij ook op onze locatie in Wijk en Aalburg (NB) uw autoruiten voorzien van glasfolie en/of een anti-steenslagfolie. Het tinten van autoruiten vanaf de B-stijl (gordelsteun) neemt gemiddeld twee tot drie uur in beslag. Indien uw voertuig wordt voorzien van folie in onze werkplaats, kunt u gebruik maken van de speciaal ingerichte wachtruimte voorzien van wifi.

Computer gesneden
CD Design Glasfolie streeft naar 100% perfectie en levert zeer nauwkeurig maatwerk. Onze manier van werken heeft als voordeel dat er geen beschadigingen kunnen ontstaan omdat we niet met een mes op uw ruit snijden. Onze folies worden namelijk vooraf al op maat gesneden met behulp van onze vlakbed snijmachine. Door onze jarenlange ervaring hebben wij zelf software kunnen ontwikkelen en zijn er voor nagenoeg alle voertuigen templates beschikbaar.

100% perfectie
Het spreekt voor zich dat onze ervaren monteurs de raamfolie zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenzijde van de ruit installeren. De raamfolies hebben een krasvaste coatinglaag, dit biedt bescherming zodat kinderen en huisdieren er niet snel een beschadiging op kunnen brengen.

CD Design Glasfolie kan ramen tinten van alle automerken. Of het nu een oldtimer is, een exclusief nieuw model of een basic auto.

De voordelen van onze werkwijze:

  • Altijd zéér nauwkeurig maatwerk
  • Geen beschadigingen aan
    het glas / voertuig
  • Geen storingen achteraf
  • Geen slecht functionerende ramen
  • Wij werken door heel Nederland

Wilt u meer informatie over de verschillende glasfolies, dan geven wij u graag een persoonlijk advies. Ons telefoonnummer is 0184 – 42 47 90.