Veiligheid

Glas in een woning of pand brengt risico’s met zich mee. Kapot glas kan schade toebrengen aan mens en materiaal, veiligheidsfolies beschermen u tegen deze risico’s. Daarnaast bieden veiligheidsfolies een optimale protectie op het gebied van glassplinterbescherming en inbraakpreventie. Protect-Glass is een speciaal ontwikkelde protection film die aan de binnenzijde van de bestaande ruiten wordt gelamineerd. De impactweerstand is zó sterk, dat meerdere inslagen probleemloos worden opgevangen waarbij de binnenzijde van de ruit volledig intact blijft.

Inbraakwering
Inbraak is aan de orde van de dag, ongenode gasten verschaffen toegang tot uw eigendommen. Glas is een gemakkelijk doelwit om snel toegang te krijgen. Met Protect-Glass creëert u een barrière zodat het binnendringen nagenoeg onmogelijk is. Deze toepassingen vallen in de EN356 P1A en P2A norm.

Bescherming
Protect-Glass houdt de eventuele glassplinters bij een ruitbreuk bij elkaar, waardoor de kans op letsel minimaal is. Denk daarbij aan openbare gebouwen, sporthallen, scholen, ziekenhuizen, en de voedselindustrie (HACCP en BRC). Hiervoor gelden de EN12600 normen, variërend van 3B t/m 1B. Protect-Glass is ook UV werend, de serie UV Gard (tot 410NM) is een perfecte oplossing tegen verkleuring van artikelen en producten.

Explosiewering
U kunt met Protect-Glass de EN356 P3A norm behalen, dit is de hoogst haalbare norm met Protect-Glass op het gebied van manuele aanvallen of bomexplosies. Er zijn voor deze oplossing wel speciale voorwaarden* en een constructieve randafwerking op de folie en het raamkozijn van toepassing. (* vraag naar de voorwaarden)

 

766065

Een aantal voordelen:

  • glassplinterbescherming volgens EN12600
  • impact resistant volgens EN356 P2A, P3A
  • bescherming volgens HACCP / IFS
  • inbraak- en doorbraakwerend
  • transparant en glashelder
  • krasvaste hardcoat
  • 99% UV-werend
  • 10 jaar garantie

Wilt u meer informatie omtrent onze Protect-Glass® oplossingen, klik dan hier of op onderstaand logo.

PG Logo